Odkup premičnin

Ko je ves denar porabljen, mesec pa še zdaleč ni pri koncu...

Izkoristite prednosti, ki vam jih nudi odkup premičnin in obiščite našo zastavljalnico, ki v Mariboru že več kot 20 let strankam ponuja svoje kvalitetne storitve v obliki odkupa in prodaje zlata, nakita, novejše oz. nove audio/video tehnike, računalniške opreme, telefonov, tabličnih računalnikov, slik priznanih slikarjev, starin, avtomobilov in drugih predmetov.

V odkup sprejemamo:

Komisijska prodaja tehničnih predmetov

V Zastavljalnici Maribor vam nudimo tudi možnost komisijske prodaje. V času našega več kot dvajsetletnega delovanja smo pridobili veliko bazo stalnih strank, ki našo zastavljalnico redno obiskujejo in iščejo možnost ugodnega nakupa tehničnih in drugih predmetov. Komisijska prodaja je urejena v 788. in 806. člen Obligacijskega zakonika. Komitent sam določi ceno, ki jo pričakuje od prodaje njegove stvari. Komisionar sklepa posel v tujem imenu in ni lastnik blaga, ki ga prodaja. Ko komisionar najde tretjo osebo, ki bo blago kupila, ji blago izroči in izstavi račun, komintentu pa poda poročilo o opravljenem poslu ter mu izda račun za provizijo, ki znaša 10% prodajne cene. Komisijska prodaja predstavlja odlično priložnost za prodajo predmeta, ki ga želite prodati, pa sami ne najdete kupca zanj.

 

Odkup in prodaja zlata in drugih plemenitih kovin

V odkup po dnevnih cenah sprejemamo zlato, platino in srebro vseh oblik; investicijsko zlato, zlate palice, zlat in srebrn nakit, zlate ure, zobno zlato, lomljeno zlato, srbrni jedilni pribor in posodo. Gotovino prejmete takoj in na roko. Zlato in srebro pri nas lahko tudi kupite. Čistost zlata in nakita brezplačno preverimo in s pomočjo strokovnega sodelavca cenilca tudi ocenimo.

Za aktualne cene nas pokličite na 02 420 54 17 ali 040 308 483 in preverite naše najugodnejše odkupne cene!